Om företaget

Om företaget

Coolcenter Forssa Oy är ett finskt företag som jobbar i kylverkindustrin. Vi producerar skräddadsydda WineQueen vinskåpen, Privetti och Icelett frystoaletter, olika slags kylskåp, kylvitrin och specialkylapparater som beställningsarbeten för ett stycke eller större serier för olika aktörer. Produktionkedjan är gjort som handarbete från början till slutet i huvudkontoret, var ligger produktutvecklingen, produktionen och administrationen. På grund av dynamisk produktutvecklingen, vi kan planera högklassiga skräddadsydda apparater som kan planeras tillsammans med kunderna.

Våra kunder är dagligvaruhandler, hotell och restauranger, arkitekt- och planeringsbyrå, industri, importföretag, partihandel, och privatpersoner.
Coolcenter Forssa var grundad i 2008. Fabriken funkar i utrymmet, var var Helkama Forste för många årtionde. Företaget vill vårda de gamla värden och ge allt sitt bästa för hela produktionskedjan.

Huvudkontoret är i Forssa, Finland. Forssa är nära stora städer. Det är cirka 100 kilometer från Helsingfors och Tammerfors och 80 kilometer från Åbo.

Vi levererar produkter både i Finland och utomlands. Exportländer är t.ex. de nordiska länderna, Ryssland, Frankrike, Polen, Slovakien och Holland.

Kontaktuppgifter kan hittas här.

Doweb Oy