Tuotteet

Coolcenter Forssa Oy on erikoistunut erikoiskylmälaitteisiin. Se toimittaa tilauksesta kylmälaitteita. Kylmälaitteita valmistetaan yksittäiskappaleina, piensarjoina ja suurempina sarjoina asiakkaiden tilauksesta ja toimitettuna räätälöintinä sekä organisaatioille että yksityisasiakkaille. Näissä kylmälaitetilauksessa asiakas saa toteuttaa räätälöidyt kylmälaitteet toiveensa mukaisesti. Kylmälaitteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta asiakkaan tarpeet saadaan tyydytettyä mahdollisimman hyvin.

Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu vakiotuotteita, jotka ovat seuraavat:

WineQueen-viinikaapit

Viinikaapit valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan. Ulkopinta on polttomaalattua teräslevyä. Vakioväreinä viinikaapeissa ovat musta ja valkoinen, tilauksesta myös ruostumaton teräs tai vapaavalintainen puuverhoilu. Sisäseinät ovat polttomaalattua alumiinia, joka on koristeltu kauniilla antiikkihopean välillä. Tukeva teräsrunko mahdollistaa hiljaisen äänitason. Kaapin sisäkehys on tyylikästä punapyökkiä, samoin hyllyt. Lisäksi hyllyt ovat säädettävissä ja kallistettavissa. Tummennettu lasiovi estää UV-säteilyn ja estää viinien ennenaikaisen vanhentumisen ja näin ollen tarjoaa niille laadukkaan ympäristön viinin säilyttämistä varten. Hiljaista tärinätöntä ympäristöä varten koneisto on tärinävaimennettu.

Laadukkaat WineQueen-viinikaapit valmistetaan käsityönä Suomessa alusta loppuun.
WineQueen-viinikaapeista löydät lisää tietoa osoitteesta www.viinikaapit.fi .

 

Viinikaapit yksityiskäyttöön

Laadukkaat WineQueen-viinikaapit sopivat vaativaankin sisustukseen. Tarjoamme perusmallien lisäksi yksilöityjä ja räätälöityjä viinikaappeja, joiden mitat, väri, hyllyjen määrä, valaistus, vetimet, pintamateriaali ja ulkomitat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. WineQueen-viinikaapeilla on kahden vuoden takuu.

 

Viinikaapit ammattikäyttöön

WineQueen–viinikaappi on ravintolan katseenvangitsija ja myynninedistäjä. Kaapista on helppo valita oikea viini, sillä houkutteleva esillepano esittelee tarjonnan paremmin. Hyllyt voi säätää myös kaltevaan asentoon, jotta viinit tulevat paremmin esille. Yksilöllisesti toteutettu mittatilaus- tai vakiomittainen viinikaappi soveltuu kaiken kokoisille ravintoloille, sillä tuotteet voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti.

Tutustu tarkemmin viinikaappeihimme osoitteessa: www.viinikaapit.fi

Viinikellarit – sisustus ja kylmälaitteet viinikellariin

Viinikellari on yhä yleistyvämpi muoto viinien pitkäaikaiseen säilyttämiseen ja kypsyttämiseen.
WineQueen-viinikaappien lisäksi Coolcenter Forssa Oy valmistaa viinikellarien säilytystilaratkaisuja sekä kylmälaitteita. Meillä on kokemusta viinikellarien sisustuksen rakentamisesta ja yksilöllisestä viinikellarien räätälöimisestä. Viinikellarin ratkaisut toteutetaan uniikkina ratkaisuina yhdessä rakennuttajien kanssa.
Jos viinikellarin rakentaminen on suunnitteilla tai harkinnassa, ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiin viinikellariin liittyen.

 

Nuuskakaapit

Valmistamme erikokoisia ja -mallisia nuuskakylmäkaappeja Ruotsin markkinoille.

 

Kylmävitriinit

Valmistamme juomien ja elintarvikkeiden jäähdytyslaitteita päivittäistavara-, huoltoasema- ja kioskikäyttöön sekä monipuolisia ja yksilöllisiä kylmälaitteita kansainvälisten juomayhtiöiden ja panimoiden tarpeisiin.
Kylmävitriineitä saa myös räätälöitynä.

Lue lisää kylmävitriineistä.

 

Impulssicoolerit

Valmistamme juomien ja elintarvikkeiden jäähdytyslaitteita päivittäistavara-, huoltoasema- ja kioskikäyttöön sekä monipuolisia ja yksilöllisiä kylmälaitteita kansainvälisten juomayhtiöiden ja panimoiden tarpeisiin.

Lue lisää impulssicoolereista.

 

Pakastavat käymälät

Pakastava käymälä on erinomainen kuivakäymälä ratkaisu kohteisiin, joissa ei ole vesi- ja viemärijärjestelmää. Näissä tilanteissa pakastava käymälä on helppokäyttöisin ja toimintavarmin ratkaisu. Pakastava käymälä on sähkökäyttöinen, hygieeninen ja hajuton eikä sen käytössä tarvita seosaineita, tuuletuskanavia eikä kemikaaleja, joten se on toimintaperiaatteiltaan todella yksinkertainen. Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä ympäristöystävällinen käymälä pakastaa jätteen välittömästi, mikä pysäyttää bakteerikasvun. Laitteessa käytetään maatuvia jätesäkkejä, jotka viedään kompostiin. Täysin kotimainen käymälä sopii ympärivuotiseen käyttöön kotitalouksiin, kesämökeille, remonttikohteisiin, putkiremontteihin, saneerauskohteisiin ja työmaille kuivakäymäläksi.

Lisäksi pakastava käymälä sopii erinomaisesti senioreille, ja tämän johdosta pakastavaan käymälään onkin saatavilla nousutuet ergonomisen nousemisen ja laskeutumisen varalle.

Pakastavia käymälöitä on mahdollisuus myös vuokrata väliaikaista käyttöä varten kuivakäymäläksi.

Lue lisää pakastavista käymälöistä.

pakastava käymälä

 

Lääkekylmäkaapit

Valmistamme myös kylmäkaappeja ja pakastimia lääketeollisuuden tarpeisiin. Lääkekylmäkaappimme ovat kustannustehokas vaihtoehto lääkekaapeiksi, ja vaihtoehtoisesti on mahdollista saada kylmäkaappeja myös räätälöityinä asiakkaan toiveen mukaisesti.

Lue lisää lääkekylmäkaapeista.

 

 

 

 

Kylmävitriini

Impulssi Heineken Impulssi
Keskikorkea WineQueen

WineQueen viinikaappi

Nuuskakaappi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doweb Oy