Jäätelöaltaat

Jäätelöpakastimista löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja

Jäätelöpakastimet jaetaan useaan eri kategoriaan. Valintaan vaikuttaa jäätelöpakastimen käyttötarkoitus ja käytettävissä oleva tila sekä se, halutaanko automaattinen sulatustoiminto vai riittääkö mekaaninen sulatus.

Myymälä- ja ravintolakäyttöön suunniteltuja jäätelöpakastimia löytyy allasmallisina lasisilla liukukansilla sekä lasiovellisia pystykaappeja, joissa on säädettävät hyllyt tai pakastavat kiinteät hyllyt. Automaattinen sulatustoiminto takaa useimmiten myös hyllyjen säädettävyyden. Allasmallisia pakastimia löytyy useita eri kokoja ja eri kansirakenteita riippuen käyttökohteesta. Kaappimallisissa pakastimissa löytyy yleisimmät koot myymälän seinustalle, hyllypäätyyn tai ravintolan pöytätason päälle tai alle asennettavaksi.

Kesäkaudelle myymälöihin, ravintoloihin ja kioskeihin haetaan usein siirreltäviä, pieniä jäätelöpakastimia kun taas isoissa myymälöissä suositaan kiinteitä, keskilattialle asennettavia jäätelöaltaita, joissa on enemmän tilavuutta.

Mikäli asiakas haluaa myydä pakatun jäätelön sijasta irtojäätelöä valitaan käyttöön pakasteallas joka soveltuu 5 ja 2,5litran vakio gastrononomia mitoituksella oleville GN-astioille. Samalla irtojäätelön myyntiin soveltuvat pakastealtaat toimivat lasisella roiskesuojalla katettuna palvelutiskinä myymälässä. Irtojäätelön myyntiin löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja ja eri tilavuuksilla ja varusteluilla olevia pakastealtaita.

Brändinäkyvyyttä

Jäätelönvalmistajat haluavat tuotteilleen ja tuotemerkilleen mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Jäätelöpakastimista myydään paljon impulssiostoksia ja niiden avulla on helppo tuoda esille tuoteuutuuksia. Tästä syystä useimmiten jäätelöaltaat ovat vahvasti valmistajien omilla mainoksilla teipattuja. Mikäli kalustehankinnan tekee kauppaketju, toiveena heillä on yleisesti kauppakonseptiin soveltuva värisävy, jossa on mahdollisuus myydä laajaa tuotevalikoimaa. Kahvilat ja päivittäistavarakauppa suosivat tyylikästä mustaa tai vaalean harmaata runkoväriä. Tällöin kalusteesta voi myydä useita eri tuotemerkkejä.

Coolcenter Forssa Oy toimittaa jäätelöpakastimia asiakkaan omilla mainoksilla teipattuna tai myymäläketjun määrittelemällä omalla runkovärillä. Usein varusteisiin valitaan valaistu mainosvalokotelo, led -valaistus ja lisäkoreja. Laitteiden alla on siirtelyä helpottavat pyörät.


 
 
 
 
 
x