banneri-pakastava-wc184726579.jpg
 

Sopimusvalmistus

Onko sinulla kenties valmis tai suunnitteilla oleva tuote, mutta etsit luotettavaa tuotannollista kumppania? Coolcenter Forssa Oy toimii sopimusvalmistajana erilaisille kylmätekniikan tuotteille. 

Valmistammeko kenties jatkossa sinun tuotteitasi?

Ota yhteyttä ja tule tapaamaan meitä. Olemme positiivisen asenteen omaava työyhteisö, joka janoaa uusia haasteita.

Alla esimerkkejä tällä hetkellä valmistamistamme sopimusvalmistustuotteista. 
 

Pakastavat käymälät

Toimimme pakastavien käymälöiden sopimusvalmistajana alan johtaville toimijoille. Asiakkaidemme tunnettuja tuotemerkkejä ovat Biolan Icelett sekä Separett Freeze 2000.

Pakastava käymälä on erinomainen kuivakäymäläratkaisu kohteisiin joissa ei ole vesi- ja viemärijärjestelmää. Tällaisissa olosuhteissa pakastava käymälä on helppokäyttöisin ja toimintavarmin ratkaisu. Pakastava käymälä on sähkökäyttöinen, hygieeninen ja hajuton eikä sen käytössä tarvita seosaineita, tuuletuskanavia eikä kemikaaleja, joten se on toimintaperiaatteiltaan hyvin yksinkertainen.

Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä ympäristöystävällinen käymälä pakastaa jätteen välittömästi, mikä pysäyttää bakteerikasvun. Laitteessa käytetään maatuvia jatesäkkejä, jotka viedään kompostiin. Täysin kotimainen käymälä sopii ympärivuotiseen käyttöön kotitalouksille, kesämökeille, remontti- ja saneerauskohteisiin sekä  työmaille kuivakäymäläksi. Lisäksi pakastava kuivakäymälä sopii erinomaisesti senioreille.

Lisää tietoa tuotteista:
https://www.biolan.fi/tuotteet.html
https://www.separett.com/fi-fi/tuotteet/kaymalat/pakastavat-kaymalat

 

Tässä valmistuu pakastava käymälä

Tässä valmistuu pakastava käymälä

 
 
 
 

Avantopool - altaat kylmäpalautumiseen

Toimimme sopimusvalmistajana Avantopool-kylmäpalautusaltaille.

Allas tarjoaa kuluttajille, urheiluseuroille ja liikuntakeskuksille avantouinnin edut ympärivuotiseen käyttöön. Allas on tarkoitettu erityisesti rasittuneiden ja kipeytyneiden lihasten palautushoitoon, mutta sopii myös kaikille, jotka haluavat lisää virkeyttä ja energiaa. Käyttöympäristö voi olla urheilu- tai jäähalli, urheiluopisto, kuntosali, vanhainkoti tai yksityiskoti.

Avantopool-palautusallas viilentää tai lämmittää käyttöveden, ja pitää veden halutussa lämpötilassa. Altaassa on automaattinen puhdistus- ja suodatusjärjestelmä.

Myynti ja markkinointi: https://www.avantopool.com/

 

Tässä valmistuu Avantopool-palautumisallas

Tässä valmistuu Avantopool-palautumisallas

 
 
 
 
 
 
 
x