kauppakassi.jpg
 

Click&Collect -noutoautomaatit

Click&Collect nouto- ja jakeluautomaatit ovat tätä päivää

Verkkokaupan suosio kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Erilaiset nouto- ja jakeluautomaatit kuuluvat kiinteänä osana verkkokaupan toimitusketjuun. Tarjoamme verkkokaupan kalustoratkaisuja päivittäis- ja kulutustavaran toimituksille. Näihin asiakas voi itse valita toiminnan automaation. Automaateilla vastataan muuttuneisiin kuluttajatottumuksiin. 

Nouto- ja jakeluautomaattien avulla tavoitetaan asiakas entistä paremmin ja ne ovat sekä ajallisesti että sijainnillisesti joustava ratkaisu. Valikoimaamme kuuluvat nouto- ja jakeluautomaatit niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Indoor

Outdoor

Sisätiloihin tarkoitettu indoor-noutoautomaatti voi koostua joko moduuleista tai seinäelementeistä. Valmistamistamme kylmä-, pakastus- ja neutraalilämpötilalla toimivista moduuleista yhdistelemällä rakennamme asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia nouto- ja jakeluautomaatteja. Erityisesti uudisrakennuskohteisiin soveltuu hyvin ns. noutoseinä, joka rakentuu erikokoisista ovielementeistä. Elementtiseinän takana on erillinen kylmä-, neutraali- ja pakkashuone. 

Noutoautomaattien ulkonäkö voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noutoautomaatteja on saatavilla eri lukitus- ja älyohjausjärjestelmillä asiakkaan tarpeen mukaan.

Click & Collect automaatio esittely

Nouto- ja jakeluautomaateilla on monia käyttömahdollisuuksia

Nouto- ja jakeluautomaatteja voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen:

Noutoautomaateilla yritys saavuttaa paljon etuja

Noutoautomaatit tuottavat paljon erilaista hyötyä yritykselle ja yhteisöille. Noutoautomaattien käytön avulla voidaan mm.:

Noutoautomaatit helpottavat loppuasiakkaan arkea

Noutoautomaattien käyttö koetaan käteväksi, helpoksi ja tehokkaaksi tavaksi suoriutua päivittäis- ja kulutustavaraostoksista. Loppuasiakas voi noutaa ostoksensa joustavasti ja nopeasti hänelle parhaiten sopivaan aikaan. Ostoksiin käytetty kokonaisaika vähenee, joten vapaa-aika lisääntyy ja tätä kautta elämänlaatu paranee.

 
 
 

Kuvagalleria

 
 
 
x