Indoor

Indoor-noutoautomaatit

Sisätiloihin tarkoitetut Click&Collect indoor-noutoautomaatit rakentuvat joko moduuleista tai seinäelementeistä.

Moduuleista rakennetut noutoautomaatit

Tuotteiden täyttö ja nouto etupuolelta.

Noutoautomaatti rakentuu erillisistä rinnakkain asennetuista moduuleista, joissa jokaisessa on oma erillinen kylmäkoneistonsa. User Interface -moduuli toimii automaatin ohjausyksikkönä.

Moduuleista voidaan koota asiakkaan tarpeita vastaava automaatti, joka voidaan sijoittaa joko keskilattialle tai seinustalle. Modulaarinen rakenne mahdollistaa monenlaisia toimituskokonaisuuksia ja automaattia voidaan tarvittaessa muokata ja laajentaa lisämoduuleilla käyttötarpeen mukaan. Kysy mahdollisista toimituskokonaisuuksista myynniltämme.

Yksi moduuli koostuu 1-5 lokerosta, joissa on valittu lämpötila joko kylmätuotteille, pakasteille, huoneenlämmössä säilytettäville tuotteille tai moduuli voi olla näiden kolmen lämpötilan yhdistelmä.

Moduulit toimivat sellaisenaan omilla lukituksillaan yksittäin asennettuina tai ne voivat olla lukitukseltaan ja toiminnoiltaan kokonaan erillisen ohjausyksikön ohjauksessa. Moduulien lokeroiden lukitus voi olla etäohjattava, RFID-ohjattu, näppäinlukko tai perinteinen mekaaninen lukko. Noutoautomaattien toiminnan ohjaus rakennetaan asiakkaan kanssa tarpeita vastaavaksi.

Click&Collect-automaatti räätälöidään aina tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Esite

 


Image

Yllä oleva Click&Collect-automaatti koostuu User Interfacesta ja 13 moduulista. Kuvan värit ilmentävät moduulien lämpötiloja.

Eri moduuleista voidaan rakentaa yksilöllisiä kokonaisuuksia vastaamaan tarvetta.

 esimerkki-kokonai-suuksia

 Kysy vaihtoehtoisista kokonaisuuksista myynniltämme. 
 

Seinäelementeistä rakennetut noutoautomaatit

Tuotteiden täyttö takaa.

Automaatti voidaan myös rakentaa erikokoisista ovielementeistä (ns. ”noutoseinä”). Ovien lukumäärä ja niiden koko on laajalti asiakkaan määriteltävissä. Elementtiseinän takana on tilaajan erikseen rakennuttamat erilliset kylmä-, neutraali- ja pakkashuoneet.

Kerätyt tuotteet tuodaan noutoseinän takana oleviin huonetiloihin, joista ne täytetään ovien takana oleviin häkkihyllyihin odottamaan asiakkaan noutoa.

Automaatiotoimittajamme tarjoaa nouto- ja keräilyautomatiikkaan oman ohjelmistonsa.

Noutoseinä soveltuu hyvin ruoka- sekä kulutustavaran toimituksille.

Noutoseinä on optimaalinen ratkaisu etenkin saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa, missä vaadittu tila kokonaisuudelle voidaan suunnitella tehokkaasti jo pohjakarttaa hyödyntäen. 

Kysy lisätietoja myynniltämme!

Ota yhteyttä

 

ImageKuvan noutoseinäelementtien takana pakaste-, jääkaappi- ja huoneenlämpöiset huoneet.

Tutustu eri seinäelementtivaihtoehtoihin.

Elementti-vaihtoehdot

 
 

        

Noutoseinän hyllyköt

 
 
 
x