fiilis-winequeen.jpg
 

WineQueen-viinikaapit

WineQueen viinikaappi kotiin ja ammattikäyttöön

Kestäviä suomalaisia viinikaappeja kotiin ja ammattikäyttöön saat CoolCenter Oy:ltä.

WineQueen-viinikaapit valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan. Kyseessä on suomalainen tuotemallisto, jolle on myönnetty Avainlippu- sekä Design from Finland -merkki. Kaikilla valmistamillamme viinikaapeilla on kahden (2) vuoden takuu.

Laadukas ja kestävä Wine Queen -viinikaappi kotiin tai ravintolaan on tarkoin harkittu ostos. Yhä useammin viinikaapin hankintaan vaikuttavat sen valmistuksen ekologisuus ja ympäristöarvot. Valitsemalla WineQueen -viinikaapin kotiin kuluttaja tekee arvovalinnan. Kyseessä on pitkäikäinen, korkealaatuisista materiaaleista valmistettu suomalainen tuote. Valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä kylmäainetta ja viinikaappiin on saatavana varaosia, jolloin sitä myös pystyy huoltamaan vuosien saatossa. WineQueen-viinikaappi säilyttää arvonsa vuosiksi eteenpäin. WineQueen -viinikaappi edustaa kategoriansa huippuluokkaa ja sopii erinomaisesti kotiin tai yrityksesi tiloihin.

Olennaisinta viinin tarjoilussa kotona ja ravintolassa on sen oikea säilytyslämpötila. Etenkin ravintolaympäristössä viinien houkutteleva ja selkeä esillepano lisää asiakkaiden kiinnostusta, helpottaa oikean viinin valintaa ja asiakkaan palvelemista.

Yksilölliset toiveet huomioiden - Viinikaappi kotiin 

Vakio WineQueen-viinikaappimalliston lisäksi valmistamme asiakkaille täysin yksilöityjä, mittatilaus viinikaappeja, viinivitriineitä tai viinikellareita, joiden mitat, pintamateriaalit, väri, hyllyjen määrä ja rakenne, valaistus sekä vetimet ovat toteutettu asiakkaan toiveen mukaan. Halutessasi saat myös kalusteisiin integroitavat mallit.

Vakiomalliston viinikaapeissa ulkopinnat ovat terästä ja sisäpinnat alumiinia. Sisäpintojen sävy on polttomaalattu antiikkihopea, rungon väri valkoinen tai kiiltävä musta. Viinikaappien sisäosien viimeistely ja hyllyt on toteutettu punapyökistä. Tukeva runkorakenne ja tärinävaimennettu koneisto takaavat viinin laatusäilytyksen sekä hiljaisen käyntiäänen. Tummennettu UV-suojattu lasiovi estää viinien ennenaikaisen vanhentumisen. Tilauksesta runkoväriksi saatavana myös muut RAL-kartaston värit tai materiaaliksi valittavissa ruostumaton teräs.

Viinikaappien lisäksi valmistamme kokonaisia viinikellariratkaisuja. Viinikellarit ovat yhä yleistyvämpi muoto viinien pitkäaikaiseen säilyttämiseen ja kypsyttämiseen. Viinin säilytys kotona ei ole ikinä ollut näin tyylikästä!


WineQueen viinikaappi kotiin - osana kodin sisustusta

Kaikki valmistamamme WineQueen viinikaapit voidaan integroida kalusteisiin. Annetut laitteiden ulkomitat sisältävät laitteen toiminnalle riittävän ilmatilan. Mallistoomme kuuluu myös asiakkaan omalla kalusteovella integroitavia malleja. Kalusteisiin integroitava viinikaappi toimitetaan tehtaalta runkoina, joihin asiakas tai asiakkaan kalustetoimittaja kiinnittää kalustelevyn paikoilleen. 
 
 
 
 
x