wq-logo2021-1900.png
 

WineQueen-viinikaapit ja vitriinit

WineQueen on suomalainen tuotemerkki, mikä on tae korkealaatuisesta ja asiakaslähtöisestä suunnittelusta. Kestäviä suomalaisia viinikaappeja kotiin ja ammattikäyttöön saat Coolcenter Forssa Oy:ltä.

WineQueen-viinikaapit valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan. Kyseessä on suomalainen tuotemallisto, jolle on myönnetty Avainlippu- sekä Design from Finland -merkki. Kaikilla valmistamillamme viinikaapeilla on kahden (2) vuoden takuu.

Lisää tietoa WineQueen-viinikaapeista löytyy sivun tuotetiedoista tai sivustoltamme:  www.viinikaapit.fi

Kuva-galleria » 

Laadukas ja kestävä Wine Queen-viinikaappi kotiin tai ravintolaan on tarkoin harkittu ostos. Yhä useammin viinikaapin hankintaan vaikuttavat sen valmistuksen ekologisuus ja ympäristöarvot. Valitsemalla WineQueen -viinikaapin asiakas tekee arvovalinnan. Kyseessä on pitkäikäinen, korkealaatuisista materiaaleista valmistettu suomalainen tuote. Valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä kylmäainetta ja viinikaappiin on saatavana varaosia, jolloin sitä myös pystyy huoltamaan vuosien saatossa. WineQueen-viinikaappi säilyttää arvonsa vuosiksi eteenpäin. WineQueen-viinikaappi edustaa kategoriansa huippuluokkaa ja sopii vaativampaankin makuun.

Olennaisinta viinin tarjoilussa on sen oikea säilytyslämpötila. Etenkin ravintolaympäristössä viinien houkutteleva ja selkeä esillepano lisää asiakkaiden kiinnostusta, helpottaa oikean viinin valintaa ja asiakkaan palvelemista.

Yksilölliset toiveet huomioiden - Ylellinen viinikaappi, -vitriini tai -kellari 

Vakiomallisten WineQueen-viinikaappien lisäksi valmistamme asiakkaille mittatilaustyönä täysin yksilöityjä viinikaappeja, viinivitriineitä tai viinikellareita, joiden mitat, pintamateriaalit, väri, hyllyjen määrä ja rakenne, valaistus sekä vetimet ovat toteutettu asiakkaan toiveen mukaan. Halutessasi saat myös kalusteisiin integroitavat mallit.

Vakiomalliston viinikaapeissa ulkopinnat ovat terästä ja sisäpinnat alumiinia. Sisäpintojen sävy on polttomaalattu antiikkihopea, rungon väri valkoinen tai kiiltävä musta. Viinikaappien sisäosien viimeistely ja hyllyt on toteutettu punapyökistä. Tukeva runkorakenne ja tärinävaimennettu koneisto takaavat viinin laatusäilytyksen sekä hiljaisen käyntiäänen. Tummennettu UV-suojattu lasiovi estää viinien ennenaikaisen vanhentumisen. Tilauksesta runkoväriksi saatavana myös muut RAL-kartaston värit tai materiaaliksi valittavissa ruostumaton teräs.

Viinikaappien lisäksi valmistamme kokonaisia viinikellariratkaisuja. Viinikellarit ovat yhä yleistyvämpi muoto viinien pitkäaikaiseen säilyttämiseen ja kypsyttämiseen. Viinin säilytys ei ole ikinä ollut näin tyylikästä!


WineQueen osana kodin sisustusta

Kaikki valmistamamme WineQueen viinikaapit voidaan integroida kalusteisiin. Annetut laitteiden ulkomitat sisältävät laitteen toiminnalle riittävän ilmatilan. Mallistoomme kuuluu myös asiakkaan omalla kalusteovella integroitavia malleja. Kalusteisiin integroitava viinikaappi toimitetaan tehtaalta runkoina, joihin asiakas tai asiakkaan kalustetoimittaja kiinnittää kalustelevyn paikoilleen. 


Viinikaapit

 
 

Kylmäkaapit

WQ 60 H186

WQ 60 H186

Myyntikylmiö puuhyllyillä

Tuotetiedot 

WQ 60 H206

WQ 60 H206

Kaksiosainen korkea myyntikylmiö puuhyllyillä

Tuotetiedot 

 

Kylmävitriinit

 

Voileipäkaappi

 

Costa Smeraldan viinikylmiö

 

Suunnittelemme ja valmistamme kylmävitriineitä haastaviin kohteisiin, missä laitteilta kaivataan erikoisominaisuuksia. Valmistus mittatilaustyönä asiakkaan tilasuunnittelupiirrosten mukaan.

Esimerkkejä toteuttamistamme mittatilauslaitteista;

  • Laivavarustamot; erikoismitoitettuja kylmävitriineitä
  • Laboratoriot; näytteiden kylmäsäilytyskaapit 
  • VR-Yhtymä; junanvaunujen RST-voileipävitriinit
  • Horeca; myyntikylmiöitä erikoistuotteille
  • Yksityiset asiakkaat; yksilöllisiä kylmäkalusteita
  • Yksityiset apteekit; erikoismitoitettuja lääkekylmäkaappeja erikoisvarusteluilla 

Kuvagalleria 

 
 
 
 
x