Sisältöön »
 
 

Sopimusvalmistus

 

Pakastavat käymälät

Pakastava käymälä on erinomainen kuivakäymäläratkaisu kohteisiin joissa ei ole vesi- ja viemärijärjestelmää. Tällaisissa olosuhteissa pakastava käymälä on helppokäyttöisin ja toimintavarmin ratkaisu. Pakastava käymälä on sähkökäyttöinen, hygieeninen ja hajuton eikä sen käytössä tarvita seosaineita, tuuletuskanavia eikä kemikaaleja, joten se on toimintaperiaatteiltaan hyvin yksinkertainen.

Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä ympäristöystävällinen käymälä pakastaa jätteen välittömästi, mikä pysäyttää bakteerikasvun. Laitteessa käytetään maatuvia jatesäkkejä, jotka viedään kompostiin. Täysin kotimainen käymälä sopii ympärivuotiseen käyttöön kotitalouksille, kesämökeille, remontti- ja saneerauskohteisiin sekä  työmaille kuivakäymäläksi. Lisäksi pakastava kuivakäymälä sopii erinomaisesti senioreille.

Toimimme pakastavien käymälöiden sopimusvalmistajana alan johtaville toimijoille. Asiakkaidemme tunnettuja tuotemerkkejä ovat Biolan Icelett sekä Separett FREEZE 2000.

Lisää tietoa tuotteista;
https://www.biolan.fi/tuotteet.html
https://www.separett.com/fi-fi/valmistamamme-tuotteet/kaymalat

 
 
 

Moduulirakenteiset noutoautomaatit

Valmistamme erillisistä kylmä-ja pakastekaappimoduuleista yhdistelemällä asiakkaillemme noutolokerikkoja. Moduuleita saa myös neutraali lämpötilalla ilman kylmäkoneistoa.

Noutolokerikkoja valmistetaan moniin eri käyttötarpeisiin ja kohteisiin. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat päivittäistavarakaupan verkkokauppa, kiinteistöyhtiöt, yksityisten yrittäjien jakelu/noutopisteet sekä taloyhtiöt, joiden kylmäkellaritiloja uusitaan ja asukkaille halutaan edelleen tarjota mahdollisuus asuntokohtaiseen lisäkylmä- tai pakastetilaan. Noutolokerikkoihin on saatavana monenlaisia lukitus- ja ohjausjärjestelmiä.

Valmistamillamme noutoautomaateilla asiakkaamme saavat 24/7 nouto- ja säilytyspalvelua. 

 
 
 

Avantopool - altaat kylmäpalautumiseen

Toimimme valmistajana Avantopool-kylmäpalautusaltaalle.

Allas tarjoaa kuluttajille, urheiluseuroille ja liikuntakeskuksille avantouinnin edut ympärivuotiseen käyttöön. Allas on tarkoitettu erityisesti rasittuneiden ja kipeytyneiden lihasten palautushoitoon, mutta sopii myös kaikille, jotka haluavat lisää virkeyttä ja energiaa. Käyttöympäristö voi olla urheilu- tai jäähalli, urheiluopisto, kuntosali, vanhainkoti tai yksityiskoti.

Avantopool-palautusallas viilentää tai lämmittää käyttöveden, ja pitää veden halutussa lämpötilassa. Altaassa on automaattinen puhdistus- ja suodatusjärjestelmä.

Myynti ja markkinointi: https://www.avantopool.com/