Yritys

Coolcenter Forssa Oy ulkoapäin

 

Coolcenter Forssa Oy:n tehdassali

 
 

Coolcenter Forssa Oy perustettiin vuonna 2008 ja yrityksen juuret vievät Helkama-kylmälaitteiden valmistukseen. Henkilökunnallamme on vankka kokemus ammattikylmälaitteista, niiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä. Tällä hetkellä yritys työllistää lähes 20 henkilöä.

2100 m² suuruiset tuotantotilamme sijaitsevat Forssassa. Valikoimiimme kuuluvat CoolCollect-noutoautomaatit, CoolCellar-taloyhtiöratkaisut, CoolLocker-lokerikot, sekä Coolcenter-erikoistuotteet. Omalla WineQueen-tuotemerkillä tuotannostamme valmistuu myös korkealuokkaisia viinikaappeja, kylmäkaappeja ja -vitriinejä sekä viinikellariratkaisuja. Räätälöimme tuotteemme aina tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi toimimme sopimusvalmistajana eri kylmätekniikan tuotteille kuten pakastaville käymälöille ja palauttaville kylmäaltaille.

Coolcenter Forssa Oy vastaa tuotteidensa kylmäteknisestä suunnittelusta, tuotetestauksesta ja lopullisesta valmistuksesta. Uskomme vahvasti suomalaiseen työhön ja omaan osaamiseemme alati muuttuvalla ja kehittyvällä kylmäalalla. Oman tuotekehitysosastomme avulla voimme tarjota korkealaatuisia ja uniikkeja ratkaisuja, jotka suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Huolehdimme myös tarkoin valmistamiemme tuotteiden huollosta.  -  Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat. 

Oman suunnittelu- ja tuotantotoiminnan lisäksi tuomme maahan tarkoin valikoitua kylmälaitevalikoimaa alan johtavilta valmistajilta. Maahantuomiemme kylmälaitteiden myynti tapahtuu Suomessa pääsääntöisesti jälleenmyyjiemme kautta, mutta toimitamme kylmälaitteita myös suoraan elintarvike- ja juomateollisuudelle asiakkaiden omilla mainosteippauksilla varustettuina.

Asiakkaitamme ovat omat jälleenmyyjät, teollisuusyritykset, päivittäistavarakaupat, viini-, keittiö- ja erikoismyymälät, hotellit ja ravintolat, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, taloyhtiöt, maahantuonti- ja tukkuyritykset sekä yksityishenkilöt. Markkina-alueemme on koko Suomi, jonka lisäksi suuntaamme myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja vientimaitamme ovat tällä hetkellä Pohjoismaat ja Espanja. 
 
 
x