Yritys

 

 

 


 
 

Coolcenter Forssa Oy on vuonna 2008 perustettu yritys. Yrityksen juuret vievät Helkama-kylmälaitteiden valmistukseen. Henkilökunnallamme on vankka kokemus ammattikylmälaitteista, niiden valmistuksesta, myynnistä sekä markkinoinnista.

2100 m2 suuruiset tuotantotilamme sijaitsevat Forssassa. Toimimme sopimusvalmistajana monille eri kylmätekniikan tuotteille kuten pakastaville käymälöille, moduuleista koottaville noutoautomaateille sekä palauttaville kylmäaltaille. Lisäksi valmistamme pientuotantosarjoja sekä yksittäisiä erikoismalleja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Erityisosaamistamme on mm. eristettyjen aktiivilaite- ja neuvottelutilojen jäähdytyskoneikkojen suunnittelu ja valmistus.
Omalla WineQueen-tuotemerkillä tuotannostamme valmistuu korkealuokkaisia viinikaappeja, myyntikylmiöitä sekä viinikellariratkaisuja.

Coolcenter Forssa Oy vastaa tuotteidensa kylmäteknisestä suunnittelusta, tuotetestauksesta ja lopullisesta valmistuksesta. Uskomme vahvasti suomalaiseen työhön ja omaan osaamiseemme alati muuttuvalla ja kehittyvällä kylmäalalla. Oman tuotekehitysosastomme avulla voimme tarjota korkealaatuisia ja uniikkeja ratkaisuja, jotka suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Oman suunnittelu- ja tuotantotoiminnan lisäksi tuomme maahan tarkoin valikoitua kylmälaitevalikoimaa alan johtavilta valmistajilta. Maahantuomiemme kylmälaitteiden myynti tapahtuu Suomessa pääsääntöisesti jälleenmyyjiemme kautta, mutta toimitamme kylmälaitteita myös suoraan elintarvike- ja juomateollisuudelle asiakkaiden omilla mainosteippauksilla varustettuina.

Asiakkaitamme ovat omat jälleenmyyjät, teollisuusyritykset, päivittäistavarakaupat, viini-, keittiö- ja erikoismyymälät, hotellit ja ravintolat, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, maahantuonti- ja tukkuyritykset sekä yksityishenkilöt. Toimitamme valmistamiamme tuotteita maanlaajuisesti. Vientimaitamme ovat Pohjoismaat ja Saksa.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat. Haluamme toteuttaa työtämme mahdollisimman asiakaslähtöisesti.  
 
 
x