Sisältöön »
 
 

Tarinamme


 


 

Coolcenter Forssa Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen yksityisyritys. Yrityksen koko henkilökunnalla on vankka kokemus kylmälaitealalta; valmistuksesta, myynnistä sekä markkinoinnista.

Toimimme Forssassa 1500m2 suuruisissa tuotantotiloissa. Valmistamme omalla WineQueen-tuotemerkillä korkealuokkaisia viinikaappeja sekä viinikellariratkaisuja. Lisäksi toimimme sopimusvalmistajana monille eri kylmätekniikan tuotteille kuten pakastaville käymälöille, moduuleista koottaville kylmä-ja pakastelokeroille sekä palauttaville kylmäaltaille.

Valmistamme myös projekti- ja pientuotantosarjoja sekä yksittäisiä erikoismalleja asiakkaiden erikoistoiveita kuunnellen. Erityisosaamistamme on myös eristettyjen aktiivilaite- ja puhelukaappien jäähdytyskoneikkojen suunnittelu ja toteutus. 

Coolcenter Forssa Oy vastaa tuotteidensa kylmäteknisestä suunnittelusta, tuotetestauksesta ja lopullisesta valmistuksesta. Uskomme vahvasti suomalaiseen työhön ja omaan osaamiseemme alati muuttuvalla ja kehittyvällä kylmäalalla. Oman tuotekehitysosastomme avulla voimme tarjota korkealaatuisia ja uniikkeja ratkaisuja, jotka suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Oman suunnittelu- ja tuotantotoiminnan lisäksi tuomme maahan tarkoin valikoitua plug-in kylmälaitevalikoimaa alan johtavilta valmistajilta. Maahantuomiemme kylmälaitteiden myynti tapahtuu Suomessa pääsääntöisesti jälleenmyyjiemme kautta, mutta toimitamme kylmälaitteita myös suoraan elintarvike- ja juomateollisuudelle asiakkaiden omilla mainosteippauksilla varustettuina.

Asiakkaitamme ovat omat jälleenmyyjät, teollisuusyritykset, päivittäistavarakaupat, viini-, keittiö- ja erikoismyymälät, hotellit ja ravintolat, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, maahantuonti- ja tukkuyritykset sekä yksityishenkilöt. Toimitamme valmistamiamme tuotteita maanlaajuisesti. Vientimaitamme ovat Pohjoismaat ja Saksa.

Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat. Haluamme toteuttaa työtämme mahdollisimman asiakaslähtöisesti.