Maahantuonti

Kylmäkaappien tulee sopia tilasuunnittelun mittoihin ja kaupan vaatimuksiin liiketiloissa

Coolcenter Forssa Oy valmistaa ja maahantuo ammattikäyttöön suunniteltuja kylmäkaappeja. Ammattikäytön kylmäkaappien varusteluun kuuluu tehokas puhallinjäähdytys, mikä takaa tuotteille tasaisen kylmäsäilytyksen ja nopean kylmätehon. Kylmäkaappimallistoon kuuluu pääsääntöisesti ravintolan kylmäkalusteet, ns. backbar-kylmäkaapit, myymäläympäristön kylmäkalusteet sekä ruuanvalmistus- suurkeittiöympäristön GN-astioille mitoitetut kylmäkalusteet. Kannattaa hankkia kylmäkaappi, joka kestää vuodesta toiseen.

Myymäläympäristön lasiovellisissa kylmäkaapeissa ja pakastekaapeissa on yleisesti käytössä kirkas, tuotteita korostava valaistus. Lisäksi hyllyrakenne on suunniteltu niin että hyllyt ovat täysin säädettävät ja hyllyihin on helppo kiinnittää hintatiedot. Kylmäkaappien pintoihin voidaan kiinnittää asiakkaan omat tuotemainokset joko teippaamalla tai käyttämällä magneettisia mainoksia. Laitteiden koko ja tilavuus on optimoitu, jotta myymälän lattiapinta-ala saadaan tehokkaaseen hyötykäyttöön.

Harkitse tarvitsemasi laiteominaisuudet huolella

Myymälän tehokas tilankäyttö on kaiken perusta. Huolella suunniteltu kalustus antaa myynnillisesti parhaimman tuloksen ja helpottaa käyttöä – Tässä oikein aseteltu kylmäkaappi on tärkeässä roolissa. Myymälään tai ravintolaan valittavan kylmäkaapin mitoituksen tulee sopia myymäläsuunnittelussa yleisesti käytettyihin mitoituksiin. Laitteen teknisten ominaisuuksien tulee vastata käyttötarkoitusta. Valikoimaamme kuuluvien kylmäkaappien mitoitukset on tehty vastaamaan myymälöiden tarvetta, ja tilojen vaatiessa, voimme valmistaa tehtaallamme juuri asiakkaan tilaan sopivan kokonaisuuden.

Kylmäkaapin sijoituspaikkana on yleensä kassa-alue, myymälän hyllypääty tai seinusta ja keskilattia. Sijoituspaikan lisäksi mallin valintaan vaikuttaa myytäville tuotteille vaadittava säilytyslämpötila. Näiden tekijöiden pohjalta valitaan kohteeseen soveltuva kylmälaite.

Myymälän edustavuus lisää myyntiä

Myymälään tai ravintolaan asennettavien kylmälaitteiden tulee olla ulkonäöltään myymälän konseptiin sopivia. Kylmälaitteilla tuetaan myymälän edustavaa ja harmonista ulkonäköä ja näin kannustetaan kuluttajaa ostopäätökseen. Selvitämme aina ensin asiakkaan tarpeen ja palvelemme heitä hakemalla useampia laitevaihtoehtoja. Lopuksi autamme asiakasta valitsemaan teknisesti oikeanlaiset laitteet eri tuoteryhmille. Lisävarusteluna voimme tarjota erilaisia runkovärejä teippauspalvelumme avulla.

Katso tuotteet kategorioittain