Coolcenter Forssa Oy

Osoitetiedot

Sipilänkatu 11
30100 Forssa, Finland

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@coolcenter.fi.
Suorat puhelinnumerot löytyvät kohdasta henkilöstö.

Seuraa meitä:

Laskutustiedot

Coolcenter Forssa Oy:lle (Y-tunnus: 2219112-7) osoitetut laskut voi toimittaa;

1. Sähköpostitse pdf-liitteenä osoitteeseen: invoice [at] coolcenter.fi.
2. Postitse osoitteeseen: Coolcenter Forssa Oy, Sipilänkatu 11, 30100 FORSSA

Kaikissa laskuissa tulee olla mainittuna tilaajan nimi sekä viite/tilausnumeromme.

Coolcenter Forssa Oy Laskutusohjeet

 

[contact-form-7 id="7770" title="Yhteydenottolomake 1"]

Ota yhteyttä

Jätä palautetta tai yhteydenottopyyntö

Henkilöstö

Sauli Hakala Coolcenter Forssa Oy

Sauli Hakala

Johto

Yrityksemme yksi pääomistaja, Sauli, johtaa toimintaa vankalla kokemuksella. Sauli tuntee valmistavan teollisuuden salat ja omaa laajan yhteistyöverkoston. Yrityksen vetäjänä ja kehittäjänä Saulin katse on tulevassa. Hyvät päätökset syntyvät yhdessä yrityksen koko henkilöstön kanssa. 

coolcenter-marika

Marika Mäntylä

Myynnin johto

Marika on kylmälaitekonseptien ammattilainen ja vastaa yhtiömme tuotemyynnistä ja sen kehityksestä. Vuosien kokemus kylmälaitteista, niiden ostosta, myynnistä sekä markkinoinnista mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen kokonaisvaltaisesti.

coolcenter-matti

Matti Moisander

Myynti (maahantuontimallisto) Huolto, lähetystoiminnot

Matti vastaa maahantuomiemme kylmälaitteiden myynnistä ja toimituksesta asiakkaillemme. Lisäksi Matti vastaa after sales -toiminnoista. Laaja kokemus kylmälaitteista, huolto- ja varaosatoiminnoista takaa korkean palvelutason asiakkaillemme.

coolcenter-seppo

Seppo Koskenoja

Tuotesuunnittelu

Sepon suunnitteluohjelmien kautta on valmistettu kylmälaitteita jo muutaman vuosikymmenen ajan. Tehokas ja säntillinen työn ote näkyy uusina, täysin räätälöityinä tuotteina asiakkaalle.

Olli Kankaanpää

Tuotesuunnittelu

Ollilla on rautainen osaaminen 3D-tuotesuunnittelusta sekä laaja kylmätekniikan tuntemus. Ollin luovuus ja kyky innovoida uutta on  tärkeimpiä lähtökohtia tuotesuunnittelutyössä. 

Jaana_Jussila

Jaana Jussila

Osto, markkinointi

Jaanan vastuualueena on yrityksemme ostotoiminta. Jaanan tarkkaavainen työ takaa oikea-aikaiset toimitukset tuotannon materiaalitoimituksille.
Ostotoiminnan lisäksi Jaana huolehtii yrityksen ostoreskontrasta sekä markkinointiin liittyvistä työtehtävistä. 

coolcenter-tommi

Tommi Ahtola

Tuotanto / Laatu

Tommi tuntee pientuotantosarjojen valmistuksen. Rautainen kokemus yhdistettynä ratkaisuhenkisyyteen luo vankan pohjan tekemiselle. Tommi ratkoo tuotannon prosesseja yhdessä muun tuotantotiimimme kanssa. Lopputuloksena syntyy aina huolellisesti valmistettu tuote.  

Valtteri Ahtola

Valtteri Ahtola

Tuotanto

Tuotantotiimin esihenkilönä Valtteri vastaa tuotannon päivittäisestä toiminnasta ja yhteydenpidosta.

coolcenter-pertti

Pertti Korpi-Seppälä

Varasto

Pertti vastaa varastoomme saapuvan tavaran vastaanotosta sekä tuotannon materiaalivaraston hallinnasta. Huolellinen materiaalihallinta varmistaa toimituskykyämme loppuasiakkaalle.  

Yritys

Coolcenter Forssa Oy perustettiin vuonna 2008 ja yrityksen juuret vievät Helkama-kylmälaitteiden valmistukseen. Henkilökunnallamme on vankka kokemus ammattikylmälaitteista, niiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä. Tällä hetkellä yritys työllistää yli 20 henkilöä.

3400 m² suuruiset tuotantotilamme sijaitsevat Forssassa. Valikoimiimme kuuluvat CoolCollect®-noutoautomaatit, CoolCellar®-taloyhtiöratkaisut, CoolLocker-lokerikot, sekä Coolcenter®-erikoistuotteet. Omalla WineQueen-tuotemerkillä tuotannostamme valmistuu myös korkealuokkaisia viinikaappeja, kylmäkaappeja ja -vitriinejä sekä viinikellariratkaisuja. Räätälöimme tuotteemme aina tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi toimimme sopimusvalmistajana eri kylmätekniikan tuotteille kuten pakastaville käymälöille ja palauttaville kylmäaltaille.

Coolcenter Forssa Oy - Yritys
coolcenter-kuva17

Coolcenter Forssa Oy vastaa tuotteidensa kylmäteknisestä suunnittelusta, tuotetestauksesta ja lopullisesta valmistuksesta. Uskomme vahvasti suomalaiseen työhön ja omaan osaamiseemme alati muuttuvalla ja kehittyvällä kylmäalalla. Oman tuotekehitysosastomme avulla voimme tarjota korkealaatuisia ja uniikkeja ratkaisuja, jotka suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Huolehdimme myös tarkoin valmistamiemme tuotteiden huollosta.  –  Toimintamme keskiössä ovat asiakkaat. 

 

Oman suunnittelu- ja tuotantotoiminnan lisäksi tuomme maahan tarkoin valikoitua kylmälaitevalikoimaa alan johtavilta valmistajilta. Maahantuomiemme kylmälaitteiden myynti tapahtuu Suomessa pääsääntöisesti jälleenmyyjiemme kautta, mutta toimitamme kylmälaitteita myös suoraan elintarvike- ja juomateollisuudelle asiakkaiden omilla mainosteippauksilla varustettuina.

Asiakkaitamme ovat omat jälleenmyyjät, teollisuusyritykset, päivittäistavarakaupat, viini-, keittiö- ja erikoismyymälät, hotellit ja ravintolat, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, taloyhtiöt, maahantuonti- ja tukkuyritykset sekä yksityishenkilöt. Markkina-alueemme on koko Suomi, jonka lisäksi suuntaamme myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja vientimaitamme ovat tällä hetkellä Pohjoismaat ja Espanja.

CoolCollect ruoan noutoautomaatti