Huolto ja varaosat

Huoltoverkostomme kattaa koko maan. Takuunalaiset huollot tulee tilata kauttamme. Takuuajan jälkeen voimme auttaa lähimmän valtuutetun huoltoliikkeen löytämisessä.

Tilatessasi huoltoa muista mainita:
Kaikkiin Coolcenter Forssa Oy:n valmistamiin tuotteisiin löytyy varaosat nopealla toimitusajalla. Maahantuomiemme laitemallien varaosat ovat saatavana lyhyellä toimitusajalla.

Huoltoon liittyvissä kysymyksissä ja tilauksissa tulee ensisijaisesti ottaa yhteyttä tehtaalle:
p. 050 356 0987 tai service@coolcenter.fi.

 

Coolcenter Forssa Oy huolto- ja asennuspalveluiden takuuehdot 

Varaosat
coolcenter-kuva17

Tuotekehitys- ja suunnittelupalvelut

Tarjoamme kylmälaitteiden tuotekehitys- ja suunnittelupalvelua sekä kokoonpanoa monella eri tasolla riippuen asiakkaan tarpeesta. Käytössämme on Vertex 3D mallinnusohjelma.

Tutustu tarkemmin:

Rahoitus, laitteiden käyttövuokraus

Kun mietinnässä on laajempi hankinta tai säännöllinen laitekannan päivittäminen, käytössämme on joustavat, asiakkaan tarpeeseen räätälöidyt rahoitusratkaisut.

GrenkeLeasing-rahoitussopimus laaditaan aina asiakkaalle kiinteällä kuukausimaksulla, mikä helpottaa yrityksen kassanhallintaa ja investointisi tuoton suunnittelua. Rahoitussopimuskauden pituus voi olla 12 – 48 kk, minkä jälkeen asiakkaalla on oikeus lunastaa laitteet omaksi tai sopimusta voi halutessaan jatkaa. Rahoitussopimus voi lisäksi olla avoin asiakkaan puitesopimus, jolloin kaikki hankinnat menevät samalle sopimukselle.

Etenkin aloitettaessa uutta yritystoimintaa tai hankittaessa isompaa laite-erää kannattaa vertailla suoran oston ja käyttövuokrauksen eroja. Yrityksen ei ole kannattavaa sitoa pääomaa hankintoihin. Mikäli investointi ei kasvata arvoaan sen käyttöaikana, kannattaa se hankkia leasing-rahoituksella. Investointipääoma kannattaa käyttää yrityksesi kehittämiseen ja tehdä hankinnat leasingilla.

cellcellar