Search
Close this search box.

CoolCollect®-noutoautomaatit

CoolCollect®-noutoautomaatit sisä- ja ulkotiloihin

Verkkokaupan toimitusten erilaiset nouto- ja jakeluautomaatit kuuluvat kiinteänä osana vähittäiskaupan toimitusketjuun. Nouto- ja jakeluautomaattien avulla kuluttaja tavoitetaan entistä paremmin ja palveluita voidaan tuoda lähemmäksi kuluttajaa.

CoolCollect®-noutolokerikkoratkaisuja löytyy sisä- ja ulkotiloihin

 

Valmistamme verkkokaupan noutolokerikot soveltuvat päivittäis- ja kulutustavaran toimituksille. Asiakas voi itse valita toiminnan automaation. 

Sisätiloihin tarkoitettu indoor-noutoautomaatti voidaan luoda kahdella eri tavalla:

  • yhdistelemällä omakoneellisia moduuleita tai
  • yhdistelemällä lokerollisia seinäelementtejä, jotka asennetaan asiakkaan kylmä-, neutraali- ja pakastehuoneisiin.
 

Omakoneelliset moduulit toimivat kylmä- tai pakastelämpötilalla. Lokerikkomoduuleista voidaan rakentaa automaatti asiakkaan haluamaan tilaan ja lokerotarpeeseen. Lokerikkomoduulit soveltuvat asennettavaksi seinustaa vasten, vastakkain, keskilattialle tai kulma-asennukseen.

 

Lokerolliset noutoseinät soveltuvat päivittäis- ja käyttötavaran noutopisteen luomiseksi myymälätiloissa. Noutoseinän takana voi olla kylmä-, pakastehuone tai huoneenlämpöinen tila. Keräiltyjen asiakastilausten täyttö tapahtuu noutoseinän takana oleviin hyllyköihin. Asiakastilaukset voidaan keräillä huonetiloihin valmiiksi odottamaan hyllyköihin täyttöä.

 

Ulkotiloihin tarkoitettu outdoor-noutoautomaatti on runkorakenteeltaan yhtenäinen ja helposti siirreltävä yksikkö. Ulkotiloihin automaatin voi koota yhdistelemällä yhtenäisiä erikokoisia runkomoduuleita. Riippuen asennuspaikasta noutolokerot voivat olla rungon molemmin puolin tai vain toisella sivulla.

 

Kestävillä kylmä- ja pakkaskoneikoilla toimivat lämpötilasäädellyt ulkotilojen noutolokerikot soveltuvat asennettavaksi teiden varsille, asutusalueille tai myymälän yhteyteen. Tukeva yhtenäinen runko mahdollistaa tarvittaessa ulkolokerikon siirtämisen paikasta toiseen. Rakenne on suunniteltu vaativiin sääolosuhteisiin.

Ulkotiloihin asennettavissa noutolokerikoissa on mm. kaksikerroksinen ovirakenne, suojattu asiakkaan käyttöpääte sekä ulkotiloihin suunnitellut kestävät monoblock-koneikot. Lokerikkoihin on myös saatavana vesikouruilla varustettu valaistu katos tai kevytkatos.

Ulkolokerikkoja on saatavana kylmä-, pakaste- ja neutraalilämpötilalla.

noutopiste CoolCollect®Indoor-lokerikko
noutopiste CoolCollect®Indoor-lokerikko
noutopiste CoolCollect®Indoor-noutoseinä
noutopiste CoolCollect®Indoor-noutoseinä
noutopiste CoolCollect®Outdoor-lokerikko
noutopiste CoolCollect®Outdoor-lokerikko

CoolCollect®-nouto- ja jakeluautomaateilla on monia käyttömahdollisuuksia

CoolCollect®-nouto- ja jakeluautomaatteja voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen:

CoolCollect®-noutoautomaateilla yritys saavuttaa paljon etuja

CoolCollect®-noutoautomaatit tuottavat paljon erilaista hyötyä yritykselle ja yhteisöille. Noutoautomaattien käytön avulla voidaan mm.:

CoolCollect®-noutoautomaatit helpottavat loppuasiakkaan arkea

CoolCollect®-noutoautomaattien käyttö koetaan käteväksi, helpoksi ja tehokkaaksi tavaksi suoriutua päivittäis- ja kulutustavaraostoksista. Loppuasiakas voi noutaa ostoksensa joustavasti ja nopeasti hänelle parhaiten sopivaan aikaan. Ostoksiin käytetty kokonaisaika vähenee, joten vapaa-aika lisääntyy ja tätä kautta elämänlaatu paranee.

Ota yhteyttä

Jätä palautetta tai yhteydenottopyyntö koskien CoolCollect®-noutoautomaatteja.