Search
Close this search box.

Pakastimet

Pakastimet

Riippuen käyttökohteesta pakastekaapit toimivat manuaalisella tai automaattisella sulatuksella. Pakastekaappi manuaalisella sulatuksella soveltuu kohteisiin, joissa henkilökunnalla on ajoittain aikaa itse tehdä sulatus. Manuaalisella sulatuksella toimivat pakastimet ovat hinnaltaan huomattavasti edullisempia kuin automaattisella sulatuksella toimivat pakastekaapit. Automaattisulatuksella toimivia pakastealtaita näkee nykyään huomattavasti enemmän johtuen niiden huolettomuudesta – asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia sulatuksesta vaan pakastin sulattaa kertyneen jään automaattisesti valmistajan asettamien ohjausparametrien mukaisesti.

Lasiovellisiin pakastekaappeihin on saatavana erilaisia varusteluita, kuten näyttävä tuotevalaistus, säädettävät hyllyt, lukitus ja erilaiset runkovärit. Päivittäistavaramyymälöissä lasiovelliset pakastekaapit useimmiten varustellaan asiakkaan omilla mainosteippauksilla edistämään tuotenäkyvyyttä.


Umpiovellisia pakastekaappeja käytetään yleisesti ruokaravintoloissa henkilökunnan omassa käytössä. Riippuen käytettävissä olevasta tilasta ja käyttötarpeesta pakastekaappeja löytyy moneen eri kokoluokkaan. Mitoitukseltaan pakastekaapit on suunniteltu soveltumaan yleisimpiin myymälämitoituksiin. Yleisimpiä sijoituskohteita myymälässä on kuivatavarahyllyjen välit sekä hyllypäädyt.