Search
Close this search box.

Kylmäkaapit

Kylmäkaapit

Ammattikäyttöön suunnitellut kylmäkaapit toimivat tehokkaalla puhallinjäähdytyksellä taaten näin erittäin tasaiset tuotelämpötilat. Ammattikäytön kylmäkaappien rakenteelliset ominaisuudet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Kylmäkaapeissa on säädettävät lankahyllyt mahdollistaen erikokoisten tuotteiden myynnin ja säilytyksen. Säädettävien hyllyjen ansioista kylmäkaapin sisätilat saadaan maksimaalisesti hyödynnettyä.

 

Ammattikäytössä kylmäkaappien käyttötarkoitus vaihtelee. Päivittäistavaramyymälöissä kylmäkaapit ovat pääosin lasiovellisia edistäen kuluttajien heräteostamista sekä tarjoten tuotenäkyvyyttä. Valmiiksi viilennetty juoma on yksi yleisimmistä heräteostoista. Muualla ammattikäytössä lasi- ja umpiovellisten kylmäkaappien yleinen käyttökohde on mm. erilaisten palvelutiskien yhteydessä, missä ne palvelevat henkilökunnan käyttötarvetta.

Esimerkiksi anniskeluravintoloiden kylmäkaapit ovat mitoitukseltaan suunniteltu palvelutiskien alle integroitaviksi ja kovaa kulutusta kestäviksi.