CoolCellar-tuotemallisto lanseerattu markkinoille

Coolcenter Forssa Oy on lanseerannut markkinoille uuden CoolCellar-tuotemalliston, joka on täysin uudentyyppinen taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kylmäsäilytysratkaisu. CoolCellar-lokerikot soveltuvat niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Mallistolla voidaan korvata taloyhtiöiden vanhat kylmäkellaritilat tai sen avulla voidaan suunnitella moderni kylmäkellariratkaisu uudiskohteisiin. Taloyhtiön pohjapiirroskuvaan perustuen voimme tehdä ehdotelman kylmäkellaritilojen toteutuksesta.

CoolCellar toimitetaan avaimet käteen -periaatteella ja sillä on pitkä käyttöikä. Sekä asennus- että ylläpitokulut ovat alhaiset. CoolCellar on myös energiataloudellisesti järkevä ratkaisu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

CoolCellar-tuotemallisto lanseerattu markkinoille

Coolcenter Forssa Oy on lanseerannut markkinoille uuden CoolCellar-tuotemalliston, joka on täysin uudentyyppinen taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kylmäsäilytysratkaisu. CoolCellar-lokerikot soveltuvat niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Mallistolla voidaan korvata taloyhtiöiden

Lue lisää »