Search
Close this search box.

Missä ikinä tarvitsetkaan yksilöllistä kylmäsäilytystilaa, CoolLocker on ratkaisu

CoolLocker näyttää ulkoapäin aivan tavalliselta jääkaapilta, mutta päälioven takaa paljastuukin useita pienempiä, lukittavia lokeroita. Lokerikkojen koko on optimoitu yleisille elintarvikepakkauksille ja sinne mahtuu esimerkiksi maitopurkki pystyasennossa. Valikoimaamme kuuluu 6, 12 ja 24 lokerolla varustettuja malleja. Elektroninen lämpötilan ohjaus ja puhallinjäähdytys takaavat tasaisen säilytyslämpötilan kaikissa lokeroissa.

CoolLocker-kylmälokerikot soveltuvat erinomaisesti vaikkapa henkilöstön ruokailutiloihin, kouluille, oppilaitoksille, kuntosaleille, urheiluseuroille, asuntoloihin, hostelleihin, majataloihin, sairaaloihin, vankiloihin, tilanvuokraajille ja tapahtumavuokraukseen.

CoolLocker

CoolCellar-tuotemallisto lanseerattu markkinoille

Coolcenter Forssa Oy on lanseerannut markkinoille uuden CoolCellar-tuotemalliston, joka on täysin uudentyyppinen taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kylmäsäilytysratkaisu. CoolCellar-lokerikot soveltuvat niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Mallistolla voidaan korvata taloyhtiöiden

Lue lisää »