Kylmäkaapit nikotiini- ja nuuskatuotteiden säilytykseen

CoolCenter kylmiö nuuskalle

Nikotiini- ja nuuskatuotteita voidaan säilyttää normaali huonelämpötilassa, mutta suositeltavaa olisi säilyttää tuotteet viileässä, jolloin tuotteiden maku ja laatu pysyy tasaisena.

Nikotiini- ja nuuskatuotteiden myyntiin tarkoitetuissa myyntikylmiöissä on huomioitu tuotteita valmistavan teollisuuden vaatimat tuoteräätälöinnit. Riippuen käyttökohteesta myyntikylmiön ovi voi olla umpi- tai lasiovellinen. Myyntikylmiöissä on säädettävät lankahyllyt tai vaihtoehtoisesti täysin asiakkaan erikoismittaiselle tuotteelle kehitetyt ulosvedettävät ja itsestään syöttävät hyllyjärjestelmät. Tuotteille on vahva valaistus ja tämän lisäksi kylmiöihin on saatavana mainontaa tukevia ominaisuuksia kuten valaistu mainoskotelo ja asiakasteippaukset.


Luonnollisesti nikotiinituotteita valmistavalla teollisuudella on myös tarkat vaateet koskien kylmiöiden valmistuksessa käytettäviä materiaaleja ja värejä. Ensiarvoista on laitteiden kestävyys ja toiminnallisuus käyttökohteessa.

 

Nikotiini- ja nuuskatuotteiden myyntikylmiöille on olemassa monia eri mitoituksia. Erikokoisilla myyntikylmiöillä varmistetaan myyntitila eri myyntikanavissa.

 

Toimitamme nikotiini- ja nuuskatuotteille varusteltuja kylmäkaappeja pääsääntöisesti vientimarkkinoille. Valmistamme myös asiakaskohtaisia laitemalleja. Täysin asiakaskohtaisille tuotemalleille on määritelty valmistuksen minimimäärät.